​Telefon: 23 44 77 83

E-mail: niels@nlelectric.dk

Over 40 års erfaring​

Alle former for el-arbejde

Fokus på driftssikkerhed

PDS kabling og EDB kabling - opsætning af kabler

​Har din virksomhed i Roskilde, Lejre eller Ringsted brug for at få lagt ny EDB kabling eller PDS kabling, så kan du trygt få det gjort af NL Electric i Hvalsø.

Vores dygtige installatører har mange års erfaring, og vi kan garantere dig et resultat, som du vil blive glad for i det lange løb.

Hvilke typer af services inden for PDS kabling tilbyder vi?

Hos NL Electric kan vi hjælpe dig med flere forskellige aspekter inden for EDB og PDS kabling. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at lave kabeltrækninger og fibernet, men vi kan også være behjælpelige med trækning og opsætning af EDB installationer og computernetværk.

Dygtige samarbejdspartnere som står klar til at hjælpe

Når vi har hjulpet din virksomhed med PDS kabling, så kan det være, at du føler et behov for at få installeret nogle nye computere i virksomheden for at give hele IT systemet en make-over.

Her kan vi hos NL Electric sætte dig i kontakt med nogle af vores dygtige eksterne samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med installeringen af nye computere.

​For at høre mere omkring mulighederne inden for PDS kabling eller EDB kabling, så skal du være velkommen til at skrive en e-mail til os på niels@nlelectric.dk eller ringe til os på telefon 23 44 77 83, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med et svar.​​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi gør alt for at sikre dig den bedste kvalitet

​Vi er medlem af Tekniq, som giver dig garanti og tryghed som kunde, klik her for at læse mere.

Vi bruger altid kvalitetsprodukter fra Lauritz Knudsen Klik her for at se deres katalog​.

​Firmainformation

NL - Electric

CVR:  19110273

kontaktinformation

Telefon: 23 44 77 83

E-mail: niels@nlelectric.dk