​Telefon: 23 44 77 83

E-mail: niels@nlelectric.dk

Over 40 års erfaring​

Alle former for el-arbejde

Fokus på driftssikkerhed

El-eftersyn og el-tjek i høj kvalitet

Hos NL Electric i Hvalsø tilbyder vi el-eftersyn og el-tjek i høj kvalitet i alle typer boliger og virksomheder i Lejre, Roskilde og Ringsted. Står du overfor at skulle have solgt dit hus, så er det nødvendigt at få foretaget et el-tjek.

Hos NL Electric kan vi være behjælpelige med at få klaret dit el-eftersyn, således at det giver eventuelle købere vished om, at el-arbejdet er i orden. Tjekket kan også give en øget sikkerhed i forhold til overdragelsen af huset og er også en nødvendighed, hvis man ønsker at tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med hussalget.

El-tjek, hvordan foregår det?

Hvis du vælger at lade NL Electric stå for dit el-eftersyn, kan du være sikker på, at det bliver udført ordentligt. Vores el-tjek foregår på den måde, at alle el-installationer i hele huset tjekkes igennem, sådan at eventuelle fejl i installationerne bliver opdaget.​

På den måde kan du som kunde være sikker på, at alt er i orden med dit hus, inden du vælger at sælge det. Vi sørger for at give dig en udførlig forklaring, og vi sørger for, at det bliver dokumenteret, sådan at dit eftersyn kan bruges i forbindelse med ejerskifteforsikringen. 

Vi udfører vores arbejde grundigt, hvorfor du trygt kan komme til os, hvis du har brug for en dygtig fagspecialist.

Få et uforpligtende tilbud på et el-eftersyn

Har du brug for at vide mere om, hvordan vores el-tjek foregår, eller har du lyst til at booke tid hurtigst muligt til et el-eftersyn? Så udfyld gerne vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på telefon 23 44 77 83 eller sende en e-mail til niels@nlelectric.dk.​

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi gør alt for at sikre dig den bedste kvalitet

​Vi er medlem af Tekniq, som giver dig garanti og tryghed som kunde, klik her for at læse mere.

Vi bruger altid kvalitetsprodukter fra Lauritz Knudsen Klik her for at se deres katalog​.

​Firmainformation

NL - Electric

CVR:  19110273

kontaktinformation

Telefon: 23 44 77 83

E-mail: niels@nlelectric.dk